Tuesday, May 26, 2015

PRE-ORDER BARANGAN RAYA 2015 UNTUK BAYI DAN KANAK-KANAK

 Persiapan Raya Aidilfitri 2015 Untuk Anak-Anak Comel

Anda pening nak cari baju melayu yang selesa untuk anak lelaki /  baby boy yang lasak? Pening jugak nak bawak anak lelaki yang lasak ke shopping complex nak cari baju raya? Mana tak pening nya kan, anak-anak nak main, kita pulak nak cari baju raya dengan tenang. Saya faham, saya pun ibu. Tapi sejak ada anak ni saya jarang beli baju raya di shopping complex. Bukan apa, nanti kita stress dengan anak duk meragam, baju raya tak dapat beli pun. Serius buang masa kan?


Jadi, jangan pening-pening ya ibu-ibu sekalian. Sekarang ni klik-klik saja. Mudah, cepat, jimat masa, jimat tenaga, tunggu saja barang sampai depan rumah. Senang kan macam tu?

Pre-order untuk Romper Baju Melayu Baby Boy


Ok, disini kami dah buka pre-order untuk Romper Baju Melayu Baby Boy Bayi Lelaki yang diperbuat dari Cotton T-Shirt yang lembut, selesa, serap peluh. Jadi, ibu-ibu tak perlu nak risau anak rimas pakai baju melayu yang dijual dipasaran sebelum ni yang rata-rata menggunakan kain yang kurang mesra bayi. Yang best nya, romper ni 1 piece saja ya. Tak perlu nak kalut-kalut nak sarung baju, sarung seluar pada baby yang sememangnya aktif. Sangat membantu ibu-ibu dan ayah-ayah nak siapkan baby dipagi raya yang mulia :). Oh, seperkara lagi, ianya didatangkan dengan 'cap' atau kuliah yang diperbuat dari kain yang sama dan selesa untuk baby. Baby pun nampak kemas saja. Nak salin diaper pun mudah, hanya buka button yang ada dibawah macam romper yang sedia ada dipasaran. Tak perlu pun nak tanggalkan seluar macam pakai baju melayu biasa tu. Mudah kan? Jadi, jomlah order !! Ehehe..

Ok, harga sememangnya berbaloi-baloi. Hanya RM45/set. Pilihan warna seperti dalam gambar ni ya.

romper baju melayu cotton t-shirt selesa serap peluh 1 piece dengan cap topi kupiah 2015
Romper Baju Melayu Baby Boy Bayi Lelaki


romper baju melayu serap peluh cotton t-shirt 1 piece cap topi kupiah long sleeve jumper bayi lelaki baby boy
Contoh Romper Baju Melayu - Blue Biru

PRE-ORDER DIBUKA SEKARANG !! DAPAT SEBELUM RAYA, IN SYA ALLAH.
SMS/WA 0195581575 UNTUK RESPOND YANG PANTAS, IN SYA ALLAH.

 _____________________

PRE-ORDER KASUT / SANDAL / SHOES BRAND NEXT

2-3 MINGGU
FULLPAYMENT SEMASA ORDER
SMS/WA UTK DAPATKAN HARGA


























P/S: RANGE HARGA RM60 - RM150/PAIR

 

Order Shaklee berjalan seperti biasa :)

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger