Thursday, April 23, 2015

Agen Anti-Oksida Terbaik Dari Shaklee

Assalamualaikum. Dah lama jugak tak bersiaran disini. Ya Allah, semoga sentiasa diberi kekuatan untuk terus menulis disini. Harini jenguk-jenguk blog Master Shareeza yang glamour tu, ada dikongsikan tentang agen anti-oksida dalam Shaklee. Penerangan yang ringkas, mudah difahami In Sha Allah dan padat.


Senarai Agen Anti-Oksida Terbaik Dari Shaklee

VIVIX - Mengandungi 10x ganda resveratrol. Resveratrol merupakan sejenis Anti-Oksida.

CAROTOMAX - 1 hidangan CarotoMax adalah bersamaan dengan 89 raspberries, 102 pisang, 714 aprikot, 113g salmon dan 285 anggur.

VITAMIN E COMPLEX - Mengandungi ekstrak grape seed. Kelebihan grape seed adalah Mempunyai kekuatan lebih 50 kali lebih daripada Vitamin E dan 18.4 kali lebih kuat dari Vitamin C. Dalam erti kata lain ekstrak biji anggur ini amat berkesan Menghalang radikal-radikal bebas yang boleh merosakkan sel serta amat baik utk awet muda dan utk memelihara kecantikan.

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C - Kandungan Vitamin C yang tinggi.Sistem perlepasan berkekalan dalam menyalurkan Vitamin C yang menyamai kandungan satu setengah biji buah oren untuk setiap jam selama lima jam.

GLA COMPLEX - Mengandungi asid gamma linolenik (GLA) dari minyak borage, asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.Borage mengandungi GLA dua kali ganda yang lebih tinggi dari EPO. Borage juga adalah 3 kali lebih berkesan daripada EPO. Dari segi bioavailabiliti (kadar penyerapan ke dalam sel dan tisu). Bioavailabitinya dibuktikan secara klinikal.
Bulan ni promosi Shaklee April 2015 Yang Menggempakkan!! Dapatkan GLA Complex dengan harga promosi belian 6 percuma 1. Nak beli 1 pun boleh.


agen antioksidan dari shaklee pencegahan kanser anti cancer
Agen Anti-Oksida Terbaik Dari Shaklee

 

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger