Friday, October 3, 2014

ESP Shaklee Soy Protein Terbaik

Assalamualaikum. Ramai yang dah tahu kan pasal Promosi Shaklee Oktober 2014 ni. Sekali lagi ada promosi Beli 6 Percuma 1 untuk ESP Energize Soy Protein. Bulan Oktober 2014 ni masih diteruskan dengan double promotion iaitu dua promosi serentak! Satu promosi Beli 6 Percuma 1 untuk ESP, satu lagi promosi Beli 3 Percuma 1, atau Beli 6 Percuma2 untuk Mealshake ! Di saat semua harga barang dah semakin naik, Shaklee menawarkan promosi untuk kita berjimat, turun harga!




Dengan kenaikan harga barang ni, jomlah ambil kesempatan tingkatkan pendapatan kita. Boleh buat secara sambilan atau sepenuh masa. Semuanya ditangan kita. Jom sertai kami, kumpulan yang boleh bantu membantu antara satu sama lain untuk sama-sama menuju kejayaan, In Sha Allah.

Apa alasan tak mau sertai kami?

  • Tak ada masa terluang? - boleh buat sambil-sambilan saja. sambil-sambil tengok Facebook pon boleh buat promosi.
  • Malu nak jumpa customer nak cerita pasal produk? - Shaklee dah dikenali ramai. lagipun orang sekarang semuanya Google saja kalau nak info. Tinggal kita kenalkan diri kita ni sebagai Shaklee Independant Distributor saja. Mudah sangat!
  • Tak ada masa nak pos barang? - kumpulan kami mempunyai members yang boleh sokong anda dari segi urusan pos barang ni. Anda cuma perlu cari customers sahaja. Mudah kan?
  • Tak ada modal yang besar? - hanya perlukan RM75 sahaja sebagai bayaran untuk menjadi Ahli. Mampu kan?
  • Nak beli barang tak kan tak perlu modal? - kami akan ajar caranya, tak perlu modal untuk beli barang.
  • Tak mampu nak simpan stok? - kami pun tak simpan stok. kami ada caranya :)
masih ragu-ragu nak sertai kumpulan kami? boleh hubungi kami. kita bincang-bincang. kalau berminat, boleh sertai kami.

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger