Monday, September 1, 2014

Promosi Shaklee September 2014 Ada Kelainan


Assalamualaikum. Pejam celik pejam celik dah masuk ke bulan September 2014. Semua tertunggu-tunggu promosi bulan baru. Ramai yang terkejut dan teruja dengan promosi berganda yang ditawarkan oleh Shaklee Malaysia bulan September 2014 ni. Mana tak nya, dua promosi sekali gus! Promosi yang memberi keistimewaan kepada seisi keluarga.

Shaklee Collagen Powder, Beli 6 PERCUMA 1 !!. Hanya bayar untuk 6 kotak, dapat 7 kotak! Berbaloi-baloi. Untuk dewasa yang nak cantik, nak kuatkan sendi-sendi yang selalu sakit-sakit tu.

Melashakes, Beli 3 PERCUMA 1 !!. Beli 6 PERCUMA 2 !! Wah !! Memang super berbaloi !! Sesuai untuk semua peringkat umur bermula umur anak-anak 1 tahun. Dapatkan dengan harga promosi pada bulan ini.

Yang belum jadi ahli Shaklee, ambillah peluang keemasan ini. Dapatkan dengan harga ahli dengan mendaftar sebagai Ahli Shaklee. Pendaftaran tanpa pembelian produk hanya RM65 seumur hidup. Yang nak tambah pendapatan dengan Shaklee pun sangat-sangat dialu-alukan. Ramai dah join dan berjaya. Anda berminat? Boleh hubungi kami. Boleh sembang-sembang dulu. Dah yakin baru join. Tak ada unsur paksaan. Boleh mulakan perniagaan dengan harga keahlian serendah RM65 seumur hidup. Tanpa perlu simpan stok, tanpa perlu uruskan proses pengeposan kerana kami ada ahli yang mampu uruskan semua ni untuk anda. Boleh hubungi kami untuk dapatkan maklumat lanjut tentang produk ataupun untuk memulakan perniagaan.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger