Friday, September 12, 2014

Enaknya Ice-Cream Tabur Meal Shakes


Semalam anak-anak mintak nak makan ice-cream. Tiba-tiba rasa nak meriahkan ice-cream tu dengan sesuatu yang lebih berkhasiat. Nah! Kita tabur Meal Shakes. Bila hidangkan kepada mereka, sangat lah teruja tengok taburan Meal Shakes dalam ice-cream. Hehehe..bukan main seronok. Makan dengan penuh nikmat! Yang penting penuh khasiat! Bersempena dengan promosi Shaklee bulan September 2014 ni, kita tambahkan kelainan dalam menu anak-anak supaya mereka lebih "excited" untuk makan.

Bulan September 2014 ni, Shaklee buat kelainan dalam promosi nya. Apa Promosi Shaklee September 2014 Ada Kelainan tu?? Meal Shakes BELI 3 PERCUMA 1, BELI 6 PERCUMA 2. Sangatlah berbaloi-baloi harganya. Tambah pulak ada lagi promosinya, iaitu Shaklee Collagen Powder BELI 6 PERCUMA1. Hah! Apa tunggu lagi. Promosi untuk seisi keluarga tu.
Selain itu, Shaklee jugak membuka peluang untuk kita buat amal sambil membeli satu set promosi Meal Shakes di dalam program "SHAKLEE CARES FOR OUR CHILDREN". Dengan program ini, bagi setiap pembelian set BELI 3 PERCUMA 1 , 10% daripada hasil jualan akan disalurkan kepada kanak-kanak daripada 2000 keluarga miskin selama setahun. Jom rebut peluang keemasan ini, membeli sambil menderma.Nak dapatkan produk Shaklee pada harga ahli, jom daftar sebagai ahli Shaklee. 
Hanya RM75 seumur hidup!
Nak guna sendiri boleh, nak berniaga pun boleh.
Jom sertai kumpulan kami!

2 comments:

  1. As salam..ti ada tag awak dalam segmen ..boleh tambah kenalan k

    http://natrah4ever.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete
  2. walaikumsalam sis..terima kasih sudi tag...in Sha Allah akan di tag kembali :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger