Tuesday, June 3, 2014

Promosi Shaklee Jun 2014 - Vita-E Complex

Assalamualaikum. Ramai yang dah tahu kan yang Promosi Shaklee bulan Jun 2014 jatuh kepada Vita-E Complex kegilaan ramai. Vitamin yang juga digelar dengan gelaran Vitamin Cinta/Vitamin Asmara.
Bersempena dengan Promosi Shaklee Bulan Jun 2014, Beli 6 Percuma 1 ni apa kata kita tengok kembali keistimewaan yang ada dalam Vita-E Complex ni.


KEBAIKAN VITA-E COMPLEX SHAKLEE

1) Kaum lelaki sebenarnya sangat-sangat memerlukan Vitamin-E ini untuk kesihatan reproduksi mereka, selain daripada membantu awet muda dan untuk kesihatan jantung.

2) Jika anda mempunyai masalah kulit muka yang kronik, boleh mencuba ‘vitamin booster’ untuk kulit (salah satunye Vit E)

3) Vitamin-E ialah sejenis antioksidan kuat yang boleh larut dalam lemak di mana ia menyokong kesihatan jantung, otak dan prostat, di samping meningkatkan fungsi peparu, kolon dan keimunan.

4) Percayakah anda bahawa Vitamin E ialah Vitamin Kesuburan dan sangat membantu dalam menghangatkan hubungan intimasi? Di kalangan pengamal vitamin E Shaklee, kami menggelarkannya “Vitamin Asmara”, ataupun, “Vitamin Malam Jumaat”.

Fungsi Vitamin E sebagai Vitamin Kesuburan:
- meningkat kesuburan lelaki & wanita, menstabilkan hormon produktif lelaki & wanita, serta meningkatkan kuantiti & kualiti sperma bagi kaum lelaki.

Fungsi Vitamin E sebagai Vitamin Asmara:
- juga diberi nama jolokan sebagai “vitamin seks”, Vitamin E memainkan peranan yang penting untuk kesihatan seksual di mana ia membantu menghasilkan hormon seks serta merangsang libido. Ada juga sesetengah wanita yang menjadikan Vitamin E sebagai ‘pelincir’ ketika melakukan hubungan seksual.

Peranan Vita-E Untuk kesihatan seksual lelaki:

  •  Lebih tenaga (seksual)
  •  Ereksi yang lebih lama
  •  Lebih mudah terangsang
  •  Libido yang lebih kuat
  •  Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat
Peranan Vita-E Untuk kesihatan seksual wanita:
  • Lebih tenaga (seksual)
  •  Lebih mudah terangsang
  •  Libido yang lebih kuat
  •  Untuk menstabilkan hormon seks/ kewanitaan, terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi.Vita-E Complex juga amat sesuai untuk ditambahkan dalam set penyusuan. Boleh baca testimonial saya sendiri yang mengamalkan Vita-E Complex selepas kelahiran anak yang pertama. Alhamdulillah. Saya sendiri dah merasai kehebatan produk ini. Anda bila lagi??

Bulan lepas kita dah buat persiapan nak berpuasa dengan beli stok Mealshake. Jadi, bulan ni kita bersiap sedia buat persiapan nak raya la pulak ya. Jom beli Vita-E Complex ni cepat-cepat. Makan sekarang untuk kelihatan cantik muda berseri di hari raya nanti :)
 

Tapi selalu orang merungut harga nya mahal. 
Kalau tengok kat farmasi tu, waaah mahalnya. 
Jom kita tengok harga Vitamin E Complex Shaklee. 
Harganya RM149, ada 120 biji. 
Boleh tahan 3-4 bulan. 
Wow!! Murahlah!!

Nak dapatkan harga penjimatan?? 
Ambil kesempatan beli pada bulan ni!!
Penjimatan Berganda!!
Jom hubungi kami segera!
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger