Friday, May 23, 2014

Mealshake Shaklee Untuk Persediaan Berpuasa

Assalamualaikum semua.Lagi sebulan kita dah nak berpuasa Ramadhan kan? Jadi, apa persediaan kita nak menghadapinya? Yang takda masalah, takda la sangat persediaannya kan. Macam mana pulak untuk anak-anak kita yang baru nak belajar berpuasa? Mesti nak kena cari resepi-resepi yang mampu bg selera makan semasa sahur kan? Sebulan kita nak berpuasa. Jenuh nak memikirkan resepi-resepi menarik untuk anak-anak. Yang mengandung juga tak kurang jugak kepayahan nak menghadapi puasa ni.

Jadi, bersempena bulan May promosi Mealshake beli 6 percuma 1 ni, saya cadangkan kita sediakan mealshake ni byk2. Mealshake, sajian yang penuh khasiat, cukup dengan vitamin serta mineral penting yang diperlukan dalam gizi pemakanan. Sesuai untuk semua peringkat umur bermula dari umur 2 tahun. Amatlah sesuai untuk kita sediakan kepada anak2 semasa sahur dan berbuka puasa kelak. Dah tak perlu risau jika anak2 tak lalu makan. In Sha Allah, cukup khasiat dalam mealshake ni.

Jangan lepaskan peluang dapatkan mealshake bulan ni dengan harga promosi dgn pembelian 6 percuma 1, sekaligus dapat keahlian percuma! Berbaloi-baloi!

Hubungi saya untuk consultation PERCUMA!
No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger