Saturday, March 8, 2014

Pengalaman saya bersama ESP Shaklee

Ramai yang dah sedia maklum pasal promosi Shaklee pada bulan March 2014 ni kan? Mana tak nya, penuh newsfeed dengan word #ESP. Hehe biasala. Ramai sangat orang buat biz Shaklee ni termasuklah saya dan ahli keluarga. Alhamdulillah. Semuanya kerana produk Shaklee yang hebat dan mendapat tempat dihati ramai penduduk Malaysia secara amnya.

Ok, nak cerita la sikit pasal pengalaman saya dengan ESP. ESP ni adalah ringkasan dari Energized Soy Protein. Dihasilkan dari soya yg ditanam secara semulajadi dan bukan soya GMO, yang bermaksud diubah secara ginetik. Senang cerita, ESP adalah dari kategori Non-GMO soy. Pastinya selamat, In Sha Allah.

Saya mula ambil supplement Shaklee sejak tahun 2010. Tapi mula ambil ESP pada tahun 2011 iaitu semasa mengandungkan anak yang kedua. Ambil ESP untuk tenaga dan khasiat utk saya dan baby. Masa kandungan 8 bulan, bulan Ramadhan. Alhamdulillah dapat berpuasa penuh berkat doa dan ESP. Alhandulillah. saya bertenaga sepanjang berpuasa walaupun dah sarat. Jadi, ibu-ibu yang mengandung, ambillah ESP untung menyokong kehamilan anda. In Sha Allah kita usaha, selebihnya kita mohon pertolongan dariNya.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger