Tuesday, February 25, 2014

Penghargaan Dari Shaklee !

Selain dari BONUS bulanan + leader incentive + Car bonus we olls jugak boleh mengerjakan UMRAH bersama SHAKLEE..tak susah pon,just kumpul point..siap diberi 'wangbelanja' lagi..

tunggu apa lagi,jom BERJAYA bersama SHAKLEE
jangan malu jangan segan pm/sms/whatsapp i olls

RM75 yuran seumur hidup
atau BELIAN RM600++ keahlian PERCUMA

VITALEA multivitamin masih HARGA KASIH SAYANG TERLAMPAU!!
mai order kaih, 3hari lagi u ollssssss!!

 Surat dari Shaklee: Surat pasal point yang dah terkumpul untuk Conference. Kalau layak, dapatla melancong percuma. sapa nak bagi kaan. tapi, semuanya kena usaha.


 
Gambar anak-anak, Mak tersayang & anak-anak susur galur kami semasa Shaklee Motivation Rally baru-baru ni di Sunway Carnival Penang. Majlis yg dianjurkan Shaklee untuk leader-leader baru. Bawak anak-anak sekali meraikan leader-leader yang hebat!



Hadiah-hadiah penghargaan dari leader yang tak jemu memberi semangat untuk terus bergerak ke hadapan!

Untuk yang masih ragu-ragu, anda boleh bersembang-sembang dulu dengan kami tentang bisnes ni. Tak rugi pun buat. Cuma saya rasa rugi bila lambat join. Huhuhu..Jom hebat sama-sama! Hidup untuk memberi!

Siapa yang dah sertai group kami? Semuanya adalah customer-custome kami sendiri. Tak pernah ada paksaan untuk mereka semua join. Semuanya atas kerelaan mereka sendiri nak join, sebab nampak apa yang kami buat selama ni hasilnya memang tak mengecewakan walaupun hanya buat secara PART TIME.

Hubungi kami sekarang!!

 
 


LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger