Tuesday, October 29, 2013

NUTRIWHITE GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER

petang tadi pi ambil stok NUTRIWHITE GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER utk sorang kawan ni kat kedai. kat situ ada sorang kakak ni pun tengah nak beli barang jgk. bila dia tengok saya minta item ni, dia tanya "ok ka?" saya jawap la, "memang ok. saya sendiri dah guna. yang ni beli utk kawan". dia tenung ja kat saya. dia tanya lagi, "better pakai nutriwhite ka enfuselle?". "bagi saya, kalau nak yang elok, ambik la nutriwhite terus. berbaloi. dia tenung lagi. "kak, saya baru ja guna seminggu. kawan yang order ni baru guna skali tester yang saya bagi kat dia semalam". kakak ni pun macam teruja ckp kt tokey kedai "i pon nak yang ni jgk la".. ehehe..malangnya stok dah habis, kena order lagi la kak.

jom kita baca serba sikit info pasal produk hebat ni.

GENTLE DEEP FOAMING CLEASER
- Membersihkan dan menyegarkan kulit
- Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
- Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
- Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
- Lembut dan menyegarkan

Sekilas Info mengenai Nutriwhite Shaklee

Dibangunkan oleh saintis dan pakar-pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika
3 tahun pembangunan produk
Pemilihan bahan aktif dan mentah yang diperolehi dari 16 buah negara
Ujian yang menyeluruh
Ramuan gabungan yang optimum
Selamat dan berkesan
Vitamin C derivatif (ascorbyl / glucoside) ramuan selamat dan terbukti
Patent-pending WhiteN-16 adalah campuran daripada 16 nutrien botani yang kuat yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan lebih putih, kulit lebih cerah dan bercahaya

Bahan-bahan yang terdapat dalam NutriWhite Shaklee:

Gabungan 16 ramuan botani yang mujarab:

Bearberry - meringankan, melegakan dan mengurangkan keradangan
Soybean - mencerahkan, melembutkan, melembap dan mengurangkan tompok
Skullcap - meringankan, mengurangkan keradangan dengan flavonoid
Beech Tree - meringankan, meningkatkan proses semulajadi dan melegakan kulit
Strawberry Begonia -mencerahkan dan pigmentasi
Mullberry - mencegah kerosakan kulit dan melembap
Peony - mencerahkan, melembapkan dan mengurangkan keradangan
Rosemary - mengetatkan, merangsangkan dan mengurangkan keradangan
Aloe Vera - melegakan, melembapkan dan keradangan
Mountain Arnica - mengurangkan keradangan dengan flavones
Cat's Claw - menegangkan dan menyegarkan dengan cotechin
Kudzu Leaf & Roots - menegang dan mengurangkan keradangan
Linden - menyuburkan dan menghidrat di peringkat dalam
Marshmallow - melembapkan dengan tanin
Seaweed - mengeluarkan, memelihara dan menegangkan
Green Algae - menyahtoksin dan melembapkan

Set penjagaan wajah NutriWhite Shaklee mengandungi:

1. Gentle Deep Foam Cleansing
2. Soothing Radiance Whitening Softener
3. Daily Defense Whitening Essence
4. Ultimate Protection Whitening Lotion
5. Overnight Renewal Whitening Cream
6. Gentle Action Makeup Remover
7. Spot Whitening The Treatment



 

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger