Tuesday, October 29, 2013

Kurangkan Power Cermin Mata Dengan Carotomax & Vivix Shaklee


2hari lepas pi cek mata. alhamdulillah, rabun turun sikit, cuma silau naik. silau disebabkan byk tgk note, tv, laptop n pc. jd xdpt nak dielakkan. sgt2 bersyukur rabun dah ada penurunan.

sebelum pregnant dulu, power tak sampai pun 100. lepas deliver anak pertama dulu, power naik mendadak, lepas deliver yg ke 2 pn power naik lg mencecah 150.. memang optometri pn dah pesan, kalau time pregnant rasa ada perubahan kt mata, jgn tukar lg spect, sbb kemungkinan power akan btmbh lepas deliver tu agak tinggi. tp semua tu bgantung pd mata individu la.. risau jgk la bila power naik dan naik. sesapa yg berkaca mata memang faham keadaan ni kan?

melihat situasi yg tak best ni, saya pun try amik Carotomax Shaklee. Carotomax ada betacarotina yg menjadi makanan asas mata. saya ada dgr ceramah Pakar mata, Prof. Muhaya. katanya tak ada ubt atau supplement yg dpt betulkan rabun, hanya sebagai makanan mata sahaja. ya, saya akui. saya cuma nak try, mungkin dpt kurangkan stress pd urat mata.

masa minggu pertama pengambilan Carotomax, sy dpt rasakan stress pd urat2 keliling mata. memang agak sakit, sampai migrain jgk la. tp sy tetap teruskan. mungkin salah satu kesan healing crisis. sy terus habiskan 2 botol. lama jgk stop, saya beralih kepada Vivix plak. dan dpt rasakan yg sama, stress pd urat keliling mata. tp tak berlarutan, hanya pd minggu pertama pengambilan sahaja.

minggu ni saya curi masa pi cek mata, dan hasilnya, rabun agak turun ke 130. alhamdulillah. satu pencapaian yg baik..insyaAllah saya akan teruskan pengambilan carotomax n vivix. bukan nak pulihkan terus rabun, cuma mungkin dpt kurangkan sedikit stress pd mata yg byk bekerja.

carotomax n vivix utk yg rabun saja ka? oh, tidak tidak tidak. utk segala fungsi organ badan.. kategori antioksida terbaik dari Shaklee.


gambar yang saya share di atas tu bukti
penurunan power cermin mata saya. mata kanan remain 125, mata kiri turun dari 150 ke 125. okla bg saya.ada jgk penurunan. alhamdulillah..

rahsianya?? Allah yg bagi, dgn usaha pengambilan Carotomax n Vivix Shaklee..
 


pm utk dapatkan consultation percuma dari kami

p/s: pengalaman sendiri ya. saya kurang gemar cerita pengalaman org. saya rasa sendiri hasilnya, baru berani recommend pd yg lain


pm/sms/wa: 0195581575 / 0134031557 

LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger