Thursday, July 4, 2013

TESTIMONIAL Garlic Shaklee


Garlic Shaklee, hanya dengan sekali makan semalam, selsema + lemah2 badan + rasa nak demam encik suami dah beransur baik. badan dah kembali segar bugar hari ni. Alhamdulillah.

Sebelum ni dia hanya telan Shaklee Sustained Release Vita-C 500mg untuk kawal selsema nya yang dah lama tak kena. Memandangkan selsema dah masuk hari ke 3, badan dah tak mampu nak lawan virus selsema tu. Jadinya saya sekali lagi cuba produk shaklee yang belum pernah kami cuba iaitu Garlic Complex Shaklee. Alhamdulillah, serasi dengan nya & sekali lagi dia minta saya share kan kebaikan produk ni kepada semua.

Perkara baik elok kita kongsi dengan yang lain.

Untuk dapatkan info detail, boleh klik pada gambar. atau pon boleh direct pm kami ya.

Harga Pasaran : RM47/botol - 60 biji.

p/s - untuk pengetahuan semua, saya mmg suka try n error untuk produk2 shaklee ni. kadang2 kita tak boleh hanya stick hanya pada satu produk & mengharapkan penyembuhan segera. kalau tak berkesan dengan hanya 1 produk, mungkin kita boleh tambah kepada produk ke 2, atau kepada produk ke 3. sistem badan individu tak sama. jadi kita tak boleh la nak compare badan kita dengan badan orang lain. perlu di ingatkan yg produk ni dari sumber organik, jadi kita tak boleh nak mengharapkan tindakkan yg pantas mcm kita ambil drug.

utk info lanjut, boleh pm kami ya..tq

Rusda - 0134031557
Rahaton - 0195581575
 



LinkWithin

Related Posts Plugin for Blogger